Sunday, November 08, 2009

So, what’s wrong?

Why don’t the voting icons work?

Comments

Wakukee:

11-08-2009 00:16:20 UTC

I think that they HAVE to be .gif. AND FOR THE LOVE OF ALL THINGS SANE, RESIZE THEM! AHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bucky:

11-08-2009 01:31:37 UTC

We should probably just replace them with the original icons for now.

Ienpw III:

11-08-2009 01:34:07 UTC

I don’t have the time, sorry.

Excalabur:

11-08-2009 02:31:21 UTC

for  veto against imperial

Ienpw III:

11-08-2009 02:50:03 UTC

veto

Excalabur:

11-08-2009 03:19:04 UTC

veto  veto  veto  veto  veto  veto  veto  veto  veto
for  against  imperial

Excalabur:

11-08-2009 03:20:02 UTC

for

Ienpw III:

11-08-2009 03:31:40 UTC

for  against  imperial  veto
Better.

Ienpw III:

11-08-2009 04:07:52 UTC

Now all that needs to happen is for Kevan or Excalabur to modify the Emoticon module to reflect the new images.

Klisz:

11-08-2009 04:15:25 UTC

veto  This isn’t the new veto icon…

Ienpw III:

11-08-2009 04:25:12 UTC

The new images are the same as the old ones, just suffixed with .png, not .gif

Apathetic Lizardman:

11-08-2009 05:15:52 UTC

To admins: when a proposal is enacted/failed the new symbol appears. When voting, the new symbols do not appear. Just throwing that out there.

Rodlen:

11-08-2009 05:35:25 UTC

I like the incorrect veto icon.

Bucky:

11-08-2009 06:34:23 UTC

veto ?

Darknight:

11-08-2009 09:03:43 UTC

imperial

Darknight:

11-08-2009 09:03:57 UTC

so odd

Kevan:

11-08-2009 20:06:35 UTC

Why don’t we just continue to use .gifs, when there are clearly disparate bits of template and stylesheet (and ruleset!) that expect to find all of the voting icons ending in .gif?

Ienpw III:

11-08-2009 20:34:41 UTC

A server admin will have to upload .gifs